Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#плічопліч: Людмила Димидюк побувала на тренуванні шкільних команд Ліцею №15 міста Бердичева

Дата: 19.01.2024 13:48
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Триває процес реєстрації команд Бердичівського району на участь у всеукраїнських шкільних лігах «Пліч-о-пліч». Участь у змаганнях надасть дітям чудову можливість не тільки проявити свої спортивні таланти, але й відчути себе частиною великої та дружної спільноти, що ділиться спільними цінностями та прагненнями. Грандіозний спортивний захід проходить за активної підтримки представників влади, його основною метою є популяризація спорту серед учнівської молоді та підтримка у закладах загальної середньої освіти системи фізичного виховання.
У четвер, 19 січня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк разом з відомою спортсменкою Юлією Олішевською, яка є амбасадоркою проєкту «Пліч-о-пліч» відвідали тренування шкільних команд Ліцею №15 міста Бердичева. Під час візиту вони могли спостерігати за підготовкою школярів до змагань та надихнути їх на перемогу.
«Спорт – це не тільки здоров’я. Гра у команді об’єднує, вчить дружити та співпрацювати заради досягнення спільної мети. У командних іграх спорту немає місця егоїзму, адже результат залежить від кожного гравця. Хочу вірити, що саме школярі Бердичівського району успішно пройдуть усі випробування та стануть переможцями всеукраїнської шкільної ліги. А здобутий досвід неодмінно допоможе вам у майбутніх спортивних досягненнях» - наголосила, звертаючись до дітей, Людмила Димидюк.
На тренуванні також були присутні заступник начальника управління освіти і науки Бердичівської міської ради Світлана Басюк, директорка навчального закладу Ванда Івасюк та інші запрошені гості.
«Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч» - це чудова можливість показати себе, підтримати свою школу та свою команду, навчитися перемагати. Недарма візитівкою даної спортивної ініціативи є гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», адже тільки працюючи у команді, будучи згуртованими та об’єднаними навколо спільної мети, ми зможемо здолати ворога» - зазначила своєю чергою Юлія Олішевська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь