Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичівській РВА відбулася оперативна нарада

Дата: 01.02.2024 12:36
Кількість переглядів: 19

У Бердичівській РВА відбулася оперативна нарада Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк приділяє належну увагу живому спілкуванню, проводячи наради з керівниками структурних підрозділів та начальниками відділів і управлінь Бердичівського районної військової адміністрації з метою визначення пріоритетних напрямків роботи та обговорення проблемних питань, що могли виникнути. Одна з таких нарад відбулася у четвер, 1 лютого, в малій залі адміністрації.

Учасники наради коротко доповіли кожен по своєму напрямку роботи, та відповіли на поставлені запитання, які цікавили Людмилу Димидюк. Особливу увагу вона приділила стану найпростіших укриттів та захисних споруд на території району, а також державним грантовим програмам, що діятимуть у 2024 році на підтримку розвиту підприємницької та сільськогосподарської діяльності.

Обговорено питання щодо створення й діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, акцентовано на збільшенні кількості дітей позбавлених батьківського піклування, які були вилучені з родини та потребують влаштування у прийомні сім’ї. Територіальні громади Бердичівського району повинні ретельно опрацювати дане питання, адже держава взяли курс на відмову від закладів інтернатного типу, замінивши їх повноцінними прийомними родинами, де дитина матиме належну увагу та турботу. Тому необхідно агітувати людей створювати прийомні сім’ї – тим паче, що на ці потреби виділяється серйозне фінансування.

Також Людмила Димидюк підвела перші підсумки змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

«Завершилася реєстрація учнівських команд Бердичівського району, тепер протягом двох місяців команди змагатимуться між собою за право представляти свою громаду на районному етапі, щоб поборотися за вихід на рівень області. Давайте ще раз усі разом побажаємо нашим командам успіхів, чесної гри та блискучих перемог» - зазначила вона.

За результатами наради начальником Бердичівської районної військової адміністрації надано доручення підготувати стратегію розвитку структурних підрозділів Бердичівської районної військової адміністрації на поточний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь