Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичівській РВА працює обласна превірка

Дата: 07.02.2024 16:08
Кількість переглядів: 23

Розпорядженням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечко створено спеціальну робочу групу для здійснення перевірок роботи військових адміністрацій. З грудня 2023 року по березень 2024 року заплановано провести перевірку Звягельської, Коростенської, Житомирської та Бердичівської районних військових адміністрацій.

У середу, 7 лютого, відповідно до затвердженого графіка розпочалася перевірка у Бердичівській районній військовій адміністрації.

В процесі роботи планується провести перевірку діяльності Бердичівської районної військової адміністрації з питань правової роботи, кадрової роботи та державної служби, діловодства та контролю, інформаційно-комп’ютерного забезпечення, стану організації роботи відділу державного реєстру виборців, запобігання та виявлення корупції, перевірка стану мобілізаційної готовності та забезпечення режиму секретності. Серйозна увага приділятиметься також питанню роботи зі зверненнями громадян.

Перед початком перевірки начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк повела спільне засідання, на якому привітала членів робочої групи на Бердичівщині, познайомивши їх з працівниками апарату та керівниками відповідних відділів й управлінь. Зазначивши, що Бердичівська районна військова адміністрація працює на засадах прозорості та відкритості, своєчасно виконуючи поставлені державою завдання.

«При цьому ми готові вдосконалюватися і покращувати свої професійні навички, належним чином реагуючи на зауваження чи на конструктивну критику» - наголосила Людмила Димидюк.

Фото без опису         Фото без опису 

Фото без опису          Фото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь