Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк з волонтерами привезла гуманітарну допомогу в Житомирський обласний госпіталь

Дата: 08.02.2024 13:17
Кількість переглядів: 20

Ті, хто пройшов скрізь горнила війни та отримав поранення, проходять відновлення у чисельних медичних закладах, де їм надається безкоштовна медична допомога та усе необхідне лікування. Одним з таких закладів є Житомирський обласний госпіталь, що знаходиться на території великого об’єднаного Бердичівського району.


У четвер, 8 лютого, Житомирський обласний госпіталь відвідала начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк та волонтери з Благодійного фонду «Відродження для України» і приватного підприємства ТОВ «ФАКТ». Вони поспілкувалися з головним лікарем Павлом Журбенком та передали гуманітарну допомогу від закордонних партнерів у вигляді продуктів харчування (олія, томатна паста, макаронні вироби), прального порошку та миючих засобів.


«Щоденно наші бійці ризикуючи власним життям захищають незалежність України, отримуючи у боях важкі поранення або травми. Тому наше спільне завдання – створити належні умови для реабілітації хворих та допомоги пораненим військовослужбовцям. У Житомирському обласному госпіталі працюють справжні професіонали своєї справи, які допомагають хлопцям стати на ноги та повернутись у стрій, повернутись до нормального життя. Це дуже важлива та шляхетна місія, щира вдячність янголам у білих халатах за їх працю, за чуйність та дбайливе ставлення до кожного пацієнта» - зазначила Людмила Димидюк.


Під час спілкування з Павлом Журбенко, начальник Бердичівської районної військової адміністрації поцікавилась фінансовим станом госпіталю, та запевнила у готовності сприяти у зміцненні матеріально-технічної бази даного закладу.

Також вона оглянула нове медичне обладнання - електронейроміографічний комп’ютерний комплекс, який нещодавно передала госпіталю Бердичівська фабрика одягу. Зазначивши, що це черговий приклад вдалої співпраці органів державної влади та бізнесу у вирішенні важливих питань.

    Фото без опису          Фото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь