Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської РВА провела нараду з силовиками

Дата: 08.02.2024 14:18
Кількість переглядів: 24

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк тримає на постійному контролі ситуацію у регіоні для оперативного реагування на події надзвичайного характеру. Систематично проводяться наради з керівниками силових структур, які здійснюють свою діяльність на території району, де розглядаються проблемні питання, аналізується загальна ситуація та налагоджується співпраця між відповідними структурами.

Одна з таких нарад відбулася у четвер, 8 лютого у кабінеті начальника Бердичівської районної військової адміністрації, під час якої озвучено інформацію про ситуацію у регіоні за перший місць 2024 року. Були присутні: профільний заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Дмитро Гедз, начальник Бердичівського районного управління ДСНС України Володимир Рейко, начальник Бердичівського відділу Служби безпеки України управління СБУ в Житомирській області Сергій Сатир, заступник начальника Бердичівського РТЦК та СП Олег Вахніцький та заступник начальника Бердичівського відділу поліції Ярослав Онищук.

Начальник Бердичівського районного управління ДСНС України Володимир Рейко розповів подробиці резонансної події, яка сталася у Семенівській громаді де в результаті нещасного отруєння чадним газом загинуло семеро осіб. Також він відмітив зростання кількості пожеж у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зокрема, за січень місяць зафіксована 21 пожежа у житловому секторі. Серед основних причин виникнення загоряння - неправильна експлуатація пічного опалення (8 випадків), паління (6 випадків), коротке замикання електрики (5 випадків) та пустощі з вогнем (1 випадок). Одна людина загинула в результаті ненавмисного самопідпалу приміщення.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк наголосила на необхідності щоденного відпрацювання населених пунктів Бердичівського району та доведення інформації до населення щодо небезпеки отруєння чадним газом та необхідності дотримання техніки пожежної безпеки.

Заступник начальника Бердичівського відділу поліції Ярослав Онищук коротко доповів про події кримінального характеру. За його словами, протягом звітного періоду працівниками поліції внесено 184 відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань, вручено 46 підозр у скоєнні злочину, 35 справ скеровано до суду. За минулий місяць затримано 86 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Систематично проводяться відпрацювання усіх громад Бердичівського району, дисциплінуючи місцевих жителів та здійснюючи профілактичні заходи щодо недопущення скоєння правопорушень.

Важливим елементом наради стало обговорення перебігу мобілізаційної кампанії, адже Бердичівський район має незадовільні показники з оповіщення та доставки військовозобов’язаних, у тому числі - по місту Бердичеву. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації знову наголосила на необхідності створення робочих груп за участі працівників поліції, Бердичівського РТЦК та СП і представників органів місцевого самоврядування. Та доручила у найкоротший термін затвердити склад цих робочих груп та розробити графіки й маршрути проведення відпрацювання Бердичівської міської громади.

В цілому усі служби працюють у штатному режимі, координуючи свої дії з Бердичівською районною військовою адміністрацією та оперативно реагуючи на події – зазначила Людмила Димидюк, підсумовуючи результати наради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь