Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Алея Пам’яті Бердичівського району поповнилася новими іменами загиблих Героїв

Дата: 20.02.2024 15:44
Кількість переглядів: 19

Триває героїчне протистояння українського народу російській агресії. По всій лінії фронту наші воїни мужньо стримують натиск ворога, що має перевагу у техніці та живій силі. У бойових зіткненнях, демонструючи військову доблесть та звитягу, гинуть найкращі сини своєї рідної землі, щоб назавжди залишитися у пам’яті вдячних нащадків.

Минулого року за ініціативою начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк створено Алею Пам’яті Героїв Бердичівщини, де зібрані портрети усіх жителів району, які загинули у боротьбі за волю та незалежність України під час великої війни, починаючи з 2014 року. З того часу меморіальний комплекс став місцем паломництва для сотень людей, що приходять вклонитися світлій пам’яті своїх рідних, близьких, колег та односельців.

Приходять сюди й військовослужбовці, щоб знову пробачити обличчя своїх бойових побратимів, чиє життя обірвала страшна та безжальна війна.

Тридцять два нових імені доєдналося до пантеону новітніх Героїв України. Тридцять два нових портрети мовчки дивиться на нас, намагаючись зрозуміти, чи ми гідні принесеної ними жертви, чи готові продовжувати боротьбу з ворогом в пам'ять про тих, хто віддав за це своє життя.

Жодну громаду великого об’єднаного Бердичівського району не оминула гірка звістка, кожна відчула біль втрати земляків. Вічна пам'ять незламним воїнам, ми завжди будемо пам’ятати їх героїчний подвиг, мужність та самопожертву.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь