Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася чергова сесія Бердичівської районної ради

Дата: 22.02.2024 10:54
Кількість переглядів: 21

У середу, 21 лютого, відбулася чергова сесія Бердичівської районної ради, на яку виносилося близько 11 питань, важливих для подальшої життєдіяльності регіону. Участь у роботі сесії взяла також начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Перед початком засідання присутні у залі депутати та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих Героїв, чиї життя забрала російсько-українська війна.

                      Фото без опису
Під час сесії вручено посвідчення трьом новим депутатам Бердичівської районної ради. Ними стали Наталія Ляшевич, Олена Вергун та Любов Івасюк. Водночас скласти депутатський мандат виявили бажання ще три депутата районної ради. Відповідні заяви написали Юрій Слободенюк, Олександр Хом’як та Віктор Муц. Депутати підтримали своїх колег, проголосувавши за дані рішення.


Також було затверджено звіт начальника Бердичівського районного відділу поліції Сергія Рудницького про стан законності, охорони публічної безпеки та порядку на території нашого регіону та звіт про стан законності на території, піднаглядній Бердичівській окружній прокуратурі.


Серед інших розглянутих питань варто відзначити внесення змін до персонального складу постійних депутатських комісій Бердичівської районної ради, передачу в оренду комунального майна ради та затвердження звіту про виконання районного бюджету на 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь