Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк у супроводі депутата Бердичівської районної ради Івана Гладишко привезла гуманітарну допомогу в Житомирський обласний госпіталь

Дата: 22.02.2024 11:27
Кількість переглядів: 66

Наразі всі наші зусилля спрямовані на підтримку Збройних сил України, адже по всій лінії фронту точаться важкі бойові дії. Однак не варто забувати про поранених військовослужбовців, що проходять лікування у медичних закладах. Вони теж потребують нашої уваги.

Допомагає відновитися бійцям і військовий госпіталь, який нещодавно відвідала начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк у супроводі депутата Бердичівської районної ради Івана Гладишко. Вони мали можливість поспілкуватися з головним лікарем Павлом Журбенко та обговорити загальний стан справ у госпіталі.

Приїхали гості не з порожніми руками - Іван Гладишко передав пораненим бійцям мед з власної пасіки та інші продукти. Начальник Бердичівської районної військової адміністраціі подякувала депутату за його небайдужість та постійну підтримку. Адже він систематично передає мед нашим захисникам.

"Допомагаємо разом! Це – основний принцип роботи, яким керується у своїй діяльності Бердичівська районна військова адміністрація. Готова до співпраці з кожним, хто не стоїть осторонь, а робить свій внесок у нашу спільну Перемогу. Дякуємо нашим пораненим воїнам за їх героїчний подвиг, за мужність та звитягу. Поки ви тримаєте фронт, ми будемо міцно тримати тил, намагаючись знаходити можливості для закриття нагальних проблем тих військових частин, що знаходяться на території Бердичівського району" - наголосила Людмила Димидюк.

       Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь