Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк відвідала відкриття змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Семенівській ТГ

Дата: 22.02.2024 11:31
Кількість переглядів: 12

У середу, 21 лютого, на базі спортивної зали Красівського ліцею ім. Ц.Л. Посудевського розпочався || етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Семенівської територіальної громади. Відбулися змагання серед команд по футзалу, за перемогу змагалося три команди з заявлених чотирьох – одна з команд не могла взяти участь у змаганнях через те, що її гравці захворіли.

Спортивний захід відвідали начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, Семенівський сільський голова Наталія Семенюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської громади Юрій Балюк, амбасадорка проєкту Юлія Олішевська, місцеві старости.

Перед початком змагань Людмила Димидюк щиро привітала юних спортсменів, націливши їх на перемогу та побажавши чесної й цікавої гри.

«Для мене підтримка розвитку фізичної культури та спорту на території Бердичівського району є важливим напрямком роботи. "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це крок назустріч нашій молоді. Це початок грандіозного спортивного руху, який охоплює всю Україну та має на меті залучити якомога більше дітей до занять спортом, об’єднати їх та згуртувати. Сподіваюся, школярі Бердичівського району гарно покажуть себе на змаганнях та гідно представлять наш регіон на обласному етапі змагань» - наголосила вона.

За результатами проведених зустрічей перемогу та право представляти Семенівську громаду на районному етапі здобула команда Семенівської гімназії під керівництвом Андрія Рубаносова, з чим їх і вітаємо.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь