Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтери з Бердичівського району передали військовим допомогу

Дата: 22.02.2024 15:16
Кількість переглядів: 15

Російсько-українська війна спровокувала стрімке поширення волонтерського руху, адже кожен українець розумів, що нашим Збройним силам потрібна підтримка з боку цивільних. Сьогодні ми всі, як один, працюємо на Перемогу. Йде другий рік з початку широкомасштабного вторгнення російської армії, яка попри серйозні втрати у техніці та живій силі не припиняє спроб просунутися вглиб території України. Враховуючи важку ситуацію по всій лінії зіткнення, українські військові як ніколи потребують консолідації наших зусиль у тилу для закриття усіх нагальних потреб фронту.

Продовжують активно займатися волонтерською діяльністю представники приватного підприємства ТОВ «ФАКТ» та Благодійного фонду «Відродження для України», які 22 лютого провели чергову зустріч з начальником Бердичівської районної військової адміністрації Людмилою Димидюк. Та передали на потреби військових частин Бердичівського району привезену гуманітарну допомогу у вигляді турнікетів, грілок, зігріваючих ковдр та інших медичних засобів.

«За два роки війни багато хто з нас почав відчувати втому і моральне виснаження. Ми сподіваємося, що 2024 рік стане переможним для України. Однак поки що ворог продовжує наступати, не рахуючись з втратами, кидаючи у м’ясні штурми все нових і нових солдатів. В таких нелегких умовах найважче – не втратити віру та не опустити руки. Війна триває. Нашим бійцям так само потрібна медицина, зброя та засоби особистого захисту. Волонтерська допомога продовжує рятувати життя. Тому немає часу думати про погане, потрібно активніше працювати, щоб закривати потреби військових частин Бердичівського району» - наголосила Людмила Димидюк, подякувавши волонтерам за їх активну громадську позицію та постійну підтримку.

Передана гуманітарна допомога буде розподілена між військовими частинами Бердичівського району відповідно до заявлених раніше потреб.

         Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь