Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичеві стартував турнір по волейболу серед жіночих команд пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 23.02.2024 12:52
Кількість переглядів: 25

У Бердичівській територіальній громаді відбувся традиційний турнір по волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. До 24 лютого 2022 року цей спортивний захід мав постійний характер. Однак з початком війни ситуація змінилася, бо не було можливості проводити змагання, щоб зайвий раз не наражати дітей на небезпеку.

Цього року організатори вирішили відновити волейбольний турнір, який у п’ятницю, 23 лютого, проходив на спортивній базі Бердичівського педагогічного фахового коледжу.

Офіційне відкриття змагань відбулося за участю представників влади міста та району. Зокрема, були присутні перший заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергій Бакуменко, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк та президент Бердичівської федерації волейболу Богдан Коляда.

За дорученням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, учасників змагань привітав її перший заступник Сергій Бакуменко. Він висловив вдячність кожному, хто долучився до цієї спортивної події, побажавши командам чесної перемоги та безкомпромісної гри.

«Кожен з присутніх несе у своєму серці пам'ять про події Майдану. Небесна сотня першою показала приклад жертовності та героїзму, адже ніхто з них не втік, не зламався та не опустив руки. Вони сміливо йшли вперед, за краще майбутнє для своєї держави. Зараз їх мужній подвиг повторюють військовослужбовці Збройних сил України. Подякуймо нашим воїнам за те, що ми сьогодні можемо проводити цей турнір під українським прапором у вільній, незалежній державі» - наголосив Сергій Бакуменко.

Варто зазначити, що участь у волейбольному турнірі пам’яті Герої Небесної Сотні взяло шість жіночих команд з Бердичівської, Ружинської та Краснопільської громади.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь