Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичеві запрацювала фотовиставка "Незламні"

Дата: 26.02.2024 10:31
Кількість переглядів: 14

Побут українських військових, які несуть свою службу безпосередньо на передовій, став тематикою фотовиставки Олександра Дідовця - воїна 26 артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича. Спільний проєкт фотошколи «F/5.6», Міського Палацу культури та Музею історії міста Бердичева було реалізовано за підтримки Бердичівської міської влади. Відкриття фотовиставки «Незламні» відбулося у суботу, 24 лютого, та зібрало велику кількість глядачів.

Фото без опису  Фото без опису

На заході були присутні Бердичівський міський голова Сергій Орлюк з заступницею Оленою Петрівською, депутат Житомирської обласної ради Алла Мусевич, заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Катерина Вислоцька.

Фото без опису  Фото без опису

Про творчий та життєвий шлях Олександра Дідовця розповіла його мати пані Олена, яка пишається сином. Теплі слова про свого бойового побратима говорили заступник командира 2 самохідного артилерійського дивізіону з морально-психологічного забезпечення майор Сергій Болохівський та бойова посестра Олександра – Анна Бондаренко.

Фото без опису  Фото без опису

Фотограф, член Національної спілки фотохудожників України, Олександр вже третій раз стає до лав Збройних сил України. Спочатку була строкова служба, потім участь в АТО, і тепер знову хлопцю довелося змінити професію фотографа на службу в артилерії. Втім цього разу він взяв з собою фотоапарат. Що з цього вийшло – кожен міг побачити своїми очима.

Фото без опису  Фото без опису

Голова обласної організації НСФХУ, керівник ГО «Бердичівська школа практичної фотографії» та фотошколи «F/5.6» Валерій Мельников високо оцінив представлені на виставці роботи. Сам автор стверджує, що кожна світлина має свою власну історію, і таких фотографій у його творчому доробку вже декілька тисяч. Втім, не всі їх можна показувати на загал. Та й багатьох людей, зображених на них вже, на жаль, немає серед живих.

Фото без опису  Фото без опису

Фотовиставка члена Національної спілки фотохудожників України, військовослужбовця 26 артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олександра Дідовця «Незламні» триватиме з 24 лютого по 10 березня у Музеї історії міста Бердичева. Запрошуємо усіх охочих на власні очі побачити життя й побут наших захисників, що знаходяться у місцях виконання поставлених завдань та стримують ворожу агресію, захищаючи Україну від окупантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь