Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк націлила аграріїв Бердичівського району на допомогу військовому госпіталю

Дата: 26.02.2024 15:01
Кількість переглядів: 16

 

Під час свого останнього візиту до військового госпіталю, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк мала змогу поспілкуватися з головним лікарем Павлом Журбенко. В ході розмови виявилося, що на даний час медичний заклад має потребу у продуктах харчування.

Для надання допомоги військовому госпіталю начальник Бердичівської районної військової адміністрації звернулася за підтримкою до місцевих аграріїв. За кілька днів вдалося частково закрити питання з м'ясом, цукром та деякими іншими позиціями. Але найбільший внесок зробив Футбольний Клуб "Колос" та його директор Андрій Засуха. У п’ятницю, 23 лютого від них було доставлено 500 кілограмів цукру, 100 літрів соняшникової олії та по 100 кілограм гречки, гороху, рису та ячної і вівсяної крупи.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк у супроводі начальника відділу з питань ветеранської політики особисто зустріли благодійну допомогу.

«Надзвичайно приємно закінчувати робочий тиждень гарною справою. Для мене велика честь жити в одному регіоні та співпрацювати з людьми, які розуміють, завдяки кому ми можемо спокійно жити та працювати. Адже саме Збройні сили України забезпечують наш захист та мирне небо над нами. Глибока вдячність кожному, хто відгукнувся на прохання військового госпіталю. Тільки разом ми сильні та непереможні!» - наголосила Людмила Димидюк.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації запевнила, що аграрії Бердичівського району будуть продовжувати надавати посильну допомогу військовому госпіталю.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь