Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтери Бердичівського району продовжують свою роботу

Дата: 26.02.2024 17:20
Кількість переглядів: 12

Український народ продовжує боротися за свою волю та незалежність. Ризикуючи життям, стоять на смерть наші захисники по всій лінії фронту, відбиваючи атаки ворога. В таких умовах надзвичайно важливою є волонтерська підтримка та допомога. Адже кожного дня у військових виникають нові потреби, які потрібно оперативно закривати.


З перших днів вторгнення російської федерації, Бердичівська районна військова адміністрація активно співпрацює з Благодійним фондом «Відродження для України» та приватним підприємством ТОВ «ФАКТ». Нещодавно вони привезли нову партію волонтерської допомоги у вигляді медичних виробів (кровоспинних засобів, турнікетів, тактичних аптечок та іншої медицини), матраців та захисних кікімор.


У понеділок, 26 лютого, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк разом з волонтерами передала усі привезені речі одному з військових підрозділів та працівникам Бердичівського районного управління ДСНС України в Житомирській області відповідно до заявлених потреб.


«Волонтерство рятує життя! І це не просто слова, адже кожен засіб, переданий сьогодні, може знадобитися в екстреній ситуації та допоможе зупинити кровотечу чи врятувати чиєсь життя. Тому щира вдячність та подяка тим, хто продовжує працювати на Перемогу, допомагаючи нашим Збройним силам та силовим структурам» - наголосила Людмила Димидюк.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь