Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання колегії Бердичівської районної державної адміністрації

Дата: 27.02.2024 14:01
Кількість переглядів: 16

У вівторок, 27 лютого, відбулося засідання колегії Бердичівської районної державної адміністрації під головуванням начальника військової адміністрації Людмили Димидюк. Були присутні усі члени колегії, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, а також міські, сільські, селищні голови та інші запрошені.

Фото без опису  Фото без опису

Першим питанням порядку денного присутні заслухали доповідь Людмили Димидюк про забезпечення реалізації державної політики районною військовою адміністрацією в умовах воєнного стану. Вона розповіла про діяльність Бердичівської районної військової адміністрації, починаючи з 24 лютого 2022 року. Це волонтерська допомога Збройним силам України, підтримка закладів освіти та медицини, приймання та розміщення внутрішньо-переміщених осіб, та безліч інших питань, що оперативно вирішувалися шляхом співпраці з Житомирською обласною військовою адміністрацією, народним депутатом України, районною радою, органами місцевого самоврядування, волонтерськими, релігійними та благодійними організаціями, місцевими підприємцями й аграріями.

Про декларування доходів громадян за 2023 рік, нарахування земельного податку та орендної плати за землю розповіли відповідно начальник Бердичівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Житомирській області Ірина Самборська та начальник Бердичівського відділу податків і зборів з фізичних осіб проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Житомирській області Світлана Андрощук. Звернувши увагу на співпраці у даному напрямку з міськими, сільськими та селищними радами для досягнення позитивного результату.

Останнім було розглянуто надважливе питання – про проведення заходів щодо формування позитивного образу ветерана у суспільстві. Начальник відділу з питань ветеранської політики Бердичівської райдержадміністрації Леся Прищепа чітко окреслила головні виклики, які стоять сьогодні перед органами влади усіх рівнів. Це реабілітація ветеранів та надання психологічної підтримки, їх супровід і стовідсоткова інтеграція у суспільство.

«Хлопці повертаються з фронту, вони виснажені морально та фізично. Багато хто з них потребує реабілітації та психологічної підтримки. Ми маємо зробити усе можливе для їх реінтеграції у суспільство. Вони повинні відчути себе корисними, бути оточеними турботою та підтримкою. Наші захисники пройшли крізь пекло війни, вони ризикували життям, отримували поранення та втрачали своїх бойових побратимів. Тому заслуговують на розуміння з боку оточуючих» - наголосила Людмила Димидюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь