Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської РВА передала гуманітарну допомогу на потреби Андрушівської громади

Дата: 29.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 15

Бердичівська районна військова адміністрація ставить для себе у пріоритет роботу з забезпечення потреб військових частин, що знаходяться на території регіону. При цьому не оминаючи увагою проблеми пересічних жителів територіальних громад, а особливо – внутрішньо-переміщених осіб, які знайшли прихисток в Бердичівському районі.

«З перших днів Великої війни наші громади приймають переселенців, які приїжджають сюди, рятуючись від війни. Для них створюються місця компактного проживання, забезпечують продуктами харчування та іншими речами. Адже деякі приїжджають до нас з одною валізкою на всю родину, водночас втративши усе, що мали» - зазначає начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, звертаючи увагу на проблеми внутрішньо-переміщених осіб, а особливо дітей.

В останній день зими Людмила Димидюк мала нагоду передати представникам Андрушівської громади партію гуманітарної допомоги, яку зібрали волонтери з Аугсбурга Lena Heck, та Ірина Капітун. Допоміг з доставленням вантажу Благодійний фонд «Відродження для України». Були передані медичні засоби для лікарні (стерильний одяг, ліки, кровоспинні засоби тощо), а також дитячий одяг для внутрішньо-переміщених осіб.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації висловила щиру вдячність нашим усім благодійним організаціям та закордонним партнерам, які продовжують підтримувати Україну.

«Ми повинні співпрацювати з іншими країнами не лише у плані надання військової допомоги, а й у гуманітарному напрямку. Адже щоденно десятки українських родин втрачають своє житло та майно, втрачають своїх рідних і близьких в результаті ворожих обстрілів мирних населених пунктів. Ці люди теж потребують допомоги й розуміння» - наголосила вона.

                        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь