Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітні заклади Бердичівського району отримали безкоштовний доступ до LMS- системи з підготовки випускників до національних мультипредметних тестів

Дата: 29.02.2024 17:25
Кількість переглядів: 24

Починаючи з 2022 року, на заміну зовнішньому незалежному оцінюванню випускників прийшли мультипредметні тести, які за оцінкою експертів, є складнішими та потребують більшого рівня знань, ніж свого часу ЗНО. Допомогти закладам освіти Бердичівського району більш якісно підготувати своїх випускників до здачі мультитестів, вирішили представники компанії "SETSTUD", відгукнувшись на запрошення народного депутата України Богдана Кицака. 29 лютого вони представили свою розробку: інноваційну освітню платформу (LMS-систему) з підготовки до НМТ/ЗНО, ДПА для вчителів та учнів.

 

Захід відбувся у актовій залі Бердичівської районної ради за активного сприяння Бердичівської районної військової адміністрації. Були присутні представники місцевих органів управління освітою, директори та заступники усіх закладів освіти Бердичівського району, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк та її заступниця Катерина Вислоцька, помічниця народного депутата України Юлія Чепак, заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр, начальник відділу гуманітарної та інформаційної політики Оксана Деліу та інші гості.

Представники компанії "SETSTUD" в особі засновника компанії - медійно відомого освітнього експерта Олександра Кондратюка, керівника департаменту зв'язків з громадськістю Сергія Петренко та менеджера департаменту зв'язків з громадськістю компанії Яни Порхун провели інтерактивну презентацію і тестування навчальної LMS- системи, яка покликана якісно підготувати дітей до випускних екзаменів у школах.

Також під час проведення заходу відбулася презентація бета-версія освітнього чат-бота для відпрацювання тестів. На прикладі роботи Всеукраїнської освітньої компанії SETSTUD спікери продемонстрували державну модель грантової системи для вищої школи.
                                                      Фото без опису
Після проведення презентації Олександр Кондратюк вручив освітянам Бердичівського району безкоштовні сертифікати і ключі від інноваційної освітньої платформи (LMS-системи) з підготовки до НМТ/ЗНО, ДПА для вчителів та учнів. Відтепер до навчального курсу на платформі, тривалістю у 100 годин, зможе доєднатися понад 20 тисяч абітурієнтів Бердичівського району. Асинхронний курс покликаний допомогти подолати освітні втрати, які за статистикою в Житомирській області є найбільшими в Україні та якісно підготувати школярів до випускних екзаменів.

  Фото без опису  Фото без опису

  Фото без опису  Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь