Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Бердичівщині передали партію вогнегасників одній з місцевих військових частин

Дата: 01.03.2024 15:58
Кількість переглядів: 19

Війна щоденно ставить перед нами нові виклики та завдання. вирішити які ми можемо виключно об’єднавши наші зусилля заради майбутньої Перемоги. Фронт не може існувати без міцного тилу. Тому завдання кожного жителя Бердичівського району не розслаблятися, а продовжувати працювати, забезпечуючи усім необхідним військові підрозділи, щоб вони могли ще ефективніше знищувати ворога.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк постійно на зв’язку з військовими та волонтерами, що допомагає швидко закривати нагальні питання. Варто відзначити налагоджені контакти з Благодійним фондом «Відродження для України», представники якого систематично забезпечують наших захисників медициною та іншими необхідними речами.

На зображенні може бути: 6 людей

У рамках співпраці Благодійного фонду «»Відродження для України» та Громадської організації з Німеччини «Українське товариство Аугсбурга», вдалося отримати від наших закордонних партнерів 30 вогнегасників. 1 березня у присутності начальника Бердичівської районної військової адміністрації відбулася передача засобів пожежогасіння для одного з військових підрозділів, що знаходиться на території нашого району.

«Швидка локалізація й ліквідація пожежі, особливо у бойових умовах, необхідна для збереження військового майна, техніки та життя особового складу військової частини. Тому я не стомлююся дякувати кожному з вас, хто не забуває, кому ми завдячуємо можливістю спокійно жити та працювати. Продовжуємо допомагати Збройним силам України, адже вони тримають фронт та тримають мирне небо над нами» - наголосила Людмила Димидюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь