Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ ветеранської політики Бердичівської РВА передав книги для пацієнтів військового госпіталя

Дата: 06.03.2024 12:38
Кількість переглядів: 37

Зараз надзвичайно велика кількість військовослужбовців, які отримали поранення, знаходяться на лікуванні та на реабілітації у нашому військовому госпіталі. У перервах між процедурами, вони нарешті мають вільний час, щоб присвятити його відпочинку та саморозвитку. Наприкінці січня відділом з питань ветеранської політики в Бердичівській районній військовій адміністрації було започатковано Благодійну акцію «Створимо разом маленьку бібліотеку для Захисників України», яка ставила собі за мету зібрати книги для пацієнтів військового госпіталю.


Протягом місяця усі бажаючі мали можливість принести до Бердичівської районної військової адміністрації книги українською мовою на будь-яку тематику, щоб урізноманітнити повсякдення пацієнтів військового шпиталю. На прохання про допомогу відгукнулися практично всі територіальні громади великого об’єднаного Бердичівського району та пересічні жителі, котрі активно долучилися до благодійної акції.


У середу, 6 березня, начальник відділу ветеранської політики Леся Прищепа особисто відвідала госпіталь, де зустрілася з головним лікарем Павлом Журбенко та передала йому зібрану літературу. А також дитячі малюнки, обереги та солодощі для наших захисників, підготовлені силами однієї з територіальних громад району. Вона передала вітання від начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк та висловила сподівання, що ці книги допоможуть бійцям швидше одужати та покращити свій емоційний стан. Адже серед зібраної літератури є як художні твори, так і посібники з психологічної допомоги, розроблені у рамках волонтерського проєкту «Ти як, брате?».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь