Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк привітала учасників Всеукраїнських змагань Пліч-о-пліч з черлідингу

Дата: 07.03.2024 15:18
Кількість переглядів: 27

На території Бердичівського району триває II етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» з черліденгу, який проводять у себе територіальні громади серед місцевих закладів загальної освіти. Шкільні команди змагаються між собою у таких видах спорту, як волейбол, баскетбол, футзал, спортивне орієнтування та черлідинг.

Активно підтримує Всеукраїнські шкільні ліги й начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. 7 березня вона взяла участь у відкритті змагань з чирлідингу Гришковецької територіальної громади, де разом з селищним головою Іреною Лісовою націлила команди на перемогу.

Фото без опису  Фото без опису

Свою майстерність демонстрували чотири команди з Гришківців, Половецького, Реї та Никонівки. Перед початком змагань Людмила Димидюк привітала учасників змагань та вболівальників, подякувавши усім за участь та небайдужість.

Фото без опису  Фото без опису

«Черлідинг - це сучасний вид спорту, який дає можливість дівчаткам проявити свої артистичні, хореографічні та гімнастичні здібності. Сподіваюсь, що одна з цих команд, які сьогодні виступають перед нами, скоро буде представляти свою громаду на районному етапі, а потім захищатиме честь Бердичівщини під час всеукраїнських шкільних ігор. Вітаю кожну команду, що виявила бажання брати участь у Всеукраїнських шкільних лігах. Бажаю чесної боротьби та Перемоги!» - наголосила вона.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь