Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальника Бердичівської районної вій якової адміністрації Людмилу Димдюк відзначено Подякою військового госпіталю

Дата: 11.03.2024 11:33
Кількість переглядів: 26

На оперативну нараду, яку проводила начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк у понеділок, 11 березня, завітав директор військового госпіталю Павло Журбенко. Наразі у закладі перебуває на лікуванні та реабілітації велика кількість поранених військовослужбовців, яким надаються якісні медичні послуги. У зв’язку зі значною наповненістю закладу виникли певні складнощі з продуктами харчування.

Дізнавшись про наявні потреби, у ситуацію втрутилася Людмила Димидюк, звернувшись за підтримкою до місцевих аграріїв та приватних підприємців Бердичівського району. У найкоротші терміни вдалося закрити усі потреби військового госпіталю за рахунок небайдужих спонсорів та меценатів.

         Фото без опису

Користуючись нагодою, Павло Журбенко щиро подякував начальнику Бердичівської районної військової адміністрації Людмилі Димидюк за систематичну допомогу, яку вона надає для військового госпіталю, відзначивши її відповідною Подякою.

«Отримана сьогодні Подяка це для мене найкраща мотивація, щоб працювати ще більше та активніше. Це спільна нагорода усіх жителів Бердичівського району, які систематично допомагають Збройним силам України та підтримали наш військовий госпіталь і наших поранених хлопців. Щира вдячність кожному, хто відгукнувся на наше прохання. Разом ми – сила!» - зазначила начальник Бердичівської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь