Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Райгородоцькій громаді підвели підсумки територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 14.03.2024 14:50
Кількість переглядів: 46

Наближається до завершення другий, територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить у територіальних громадах Бердичівського району серед команд закладів загальної середньої освіти. 14 березня, за дорученням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, урочисту церемонію закриття змагань у Райгородоцькій громаді відвідала її заступниця - Катерина Вислоцька.

Фото без опису  Фото без опису

Крім заступника начальника Бердичівської районної військової адміністрації, участь у церемонії нагородження взяли Райгородоцький сільський голова Максим Самчик та начальник відділу освіти, молоді та спорту Райгородоцької сільської ради Неля Пуха. Також була присутня директор Маркушівського ліцею, депутат райгородоцької сільської ради Людмила Михальченко та представники інших навчальних закладів громади.

Фото без опису   Фото без опису

Захід проходив у спортивній залі Маркушівського ліцею, забрендованому спеціально під шкільні ліги «Пліч-о-пліч» та зібрав команди-переможниці (І-ІІІ місця) з усіх п’яти видів спорту. А це баскетбол, волейбол, футзал, черліденг та спортивне орієнтування.

Фото без опису   Фото без опису

Перед початком нагородження Катерина Вислоцька привітала усі команди-учасниці з завершенням другого, територіального етапу змагань, побажавши успіхів та перемоги на районному рівні. Зазначивши, що для неї надзвичайно приємно бачити таку кількість дітей, що взяли участь у змаганнях. Вона побажала усім нових звершень та перемог, адже змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» проводяться за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та відтепер будуть проходити щороку. Тож у кожного є шанс спробувати свої сили у майбутньому.

Фото без опису   Фото без опису

Відповідно до зіграних ігор, перемогу майже у всіх видах спорту здобули учні Маркушівського ліцею, поступившись тільки по футзалу команді з Великої П’ятигірки. За бездоганну підготовку до змагань Грамотою Райгородоцької сільської ради був нагороджений вчитель фізичної культури Маркушівського ліцею Сергій Михальченко.

Фото без опису   Фото без опису

По закінченню урочистої частини на гостей та учасників територіального етапу Всеукраїнських шкільних ліг чекали виступи команд-переможниць з черліденгу та цікаві спортивні естафети. Також у фойє школи влаштована благодійний ярмарок, де кожен міг придбати собі щось смачненьке.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь