Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської РВА Людмила Димидюк привітала з Днем добровольця особовий склад ДФТГ «Бердос»

Дата: 18.03.2024 11:49
Кількість переглядів: 18

У березні традиційно відзначається День добровольця України, адже десять років тому перші добровольці з-поміж активістів Майдану самоорганізувалися та вирушили на Схід, щоб дати відсіч ворожій агресії. Друга хвиля добровольчого руху припала на початок повномасштабного російського вторгнення. У перші ж дні нападу вишикувалися величезні черги до військкоматів з числа патріотично налаштованих українців, котрі виявили готовність стати до лав Збройних сил України. Тоді в Бердичеві було створено одне з перших добровольчих формувань «Бердос», яке і досі виконує поставлені бойові завдання.

Фото без опису  Фото без опису

Урочисте шикування особового складу Добровольчого формування територіальної громади «Бердос» під командуванням Віталія Верещака відбулося у понеділок, 18 березня, у приміщенні Дитячої юнацько-спортивної школи імені Лонського. Привітати добровольців зі святом прийшли начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов та його заступник Володимир Діхтяр, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, а також представники від територіальної оборони району та області.

Фото без опису  Фото без опису

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації привітала бердичівських добровольців зі святом, висловивши щирі слова вдячності за неоціненний внесок у забезпечення обороноздатності Бердичівського району. Відзначивши, що з перших днів війни ДФТГ «Бердос» виконує важливі завдання з чергування на блокпостах та охороні об’єктів критичної інфраструктури, а сьогодні на них покладено обов’язки по захисту нашого неба.

Фото без опису  Фото без опису

«Наш батальйон «Бердос» з честю та гідністю добросовісно виконує поставлену задачу. Ми щиро дякуємо кожному, хто у цей важкий час не стоїть осторонь, а бере активну участь в захисті України. Волонтери, військові, добровольці та просто небайдужі жителі району, які допомагають Збройним силам України – це та сталева основа, яка не дає ворогу захопити та знищити нашу державу. Поки ми разом, ми непереможні. Про це варто пам’ятати, працюючи гуртом заради спільної Перемоги» - наголосила Людмила Димидюк.

Фото без опису  Фото без опису

За поданням командування, за зразкове та сумлінне несення служби Подяками та Грамотами Бердичівської районної військової адміністрації, Бердичівської районної ради та Бердичівської міської ради, а також відзнаками з боку керівництва ТРО були нагороджені найкращі представники добровольчого формування. Користуючись нагодою, Людмила Димидюк та Олександр Балянов відзначили спільною Подякою командира ДФТГ «Бердос» Віталія Верещака – адже саме на ньому тримається весь батальйон, він є його рушійною силою, опорою та підтримкою.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь