Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нові обличчя на Алеї Пам’яті Героїв Бердичівщини

Дата: 19.03.2024 11:16
Кількість переглядів: 38

Пам'ять про кожного Героя, який віддав своє життя за Україну – нетлінна. Вона не згасне у віках, буде горіти вічно світочем правди та справедливості. Буде нагадувати прийдешнім поколінням про ту ціну, яку ми, українці, заплатили за свою волю та незалежність. За право жити у своїй власній державі, розмовляти своєю мовою та йти своїм шляхом.

Минулого року за ініціативи начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк створено Алею Пам’яті Героїв Бердичівщини, де зібрані портрети усіх жителів району, які загинули у боротьбі з ворогом. Тут немає поділу на місто чи село, вони всі – наші земляки, захисники рідної землі, мужні та відважні воїни, що пожертвували власним життям заради миру та свободи.

На жаль, Алея Пам’яті постійно поповнюється новими іменами. Косий Леонід Юрійович, Цьомко Віталій Валерійович, Савічев Михайло Юрійович, Вітусевич Віктор Володимирович, Натяжко Андрій Вікторович, Шевчук Петро Володимирович, Безган Дмитро Анатолійович, Некца Максим Миколайович, Петенок Іван Олександрович, Слободянюк Олександр Вікторович, Прокопчук Ігор В’ячеславович, Дмитрук Василь Михайлович, Ященко Максим Миколайович, Чуб Віталій Володимирович, Білоусов Едуард Геннадійович та Безкоровайний Олександр Олегович навічно увійшли до пантеону новітніх героїв України.

Ми запам’ятаємо їх сильними, мужніми та відважними. Вічна пам'ять та вічний спокій тим, хто прийняв свій останній бій та повернувся додому на шиті. Вклоняємося вашій пам’яті, вірні сини українського народу.

         Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь