Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко передав соціальним працівникам Бердичівського району сучасні електроскутери

Дата: 22.03.2024 15:48
Кількість переглядів: 38

На кожного соціального працівника покладається велика відповідальність по догляду та підтримці тих людей, які в силу різних причин не здатні себе обслуговувати самостійно. Щодня вони надають необхідні послуги десяткам людей у різних населених пунктах своїх територіальних громад. Та відтепер соціальні працівники стануть ближчими до населення.


Наприкінці робочого тижня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко виконав приємну місію по передачі сучасних електроскутерів соціальним працівникам Житомирської області. Це стало можливим завдяки активній співпраці Житомирської обласної військової адміністрації з Міністерством соціальної політики України, Програмою розвитку ООН, а також уряду Японії.


Нові транспортні засоби отримали соціальні працівники Бердичівського району з Андрушівської, Ружинської та Швайківської територіальної громади. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк теж була присутня на церемонії передачі, відзначивши важливість такої допомоги на місцях.


Вручаючи ключі Віталій Бунечко відзначив, що зараз в громадах активно розбудовується система комплексної соціальної підтримки населення. І на даному етапі надзвичайно важливо, щоб територіальні громади відчували підтримку з боку держави, а соціальні працівники, які працюють безпосередньо з людьми, мали все необхідне для того, щоб якісно та вчасно надавати соціальні послуги населенню.


Сучасні електроскутери, які отримали територіальні громади, є екологічно чистими транспортними засобами, які не потребують мастильних матеріалів та не створюють вихлопу. Окрім того, вони є економними та здатні долати відстань до 70 кілометрів без підзарядки. З міркувань безпеки кожен електроскутер обладнаний охоронною системою, яка спрацьовує при спробі викрадення: блокується заднє колесо і спрацьовує сирена.


Соціальні працівники Бердичівського району висловлюють вдячність Житомирській обласній військовій адміністрації, Міністерству соціальної політики України та нашим закордонним партнерам за надану допомогу.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь