Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Бердичівської РВА вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

Дата: 25.03.2024 14:11
Кількість переглядів: 71

Свобода та незалежність нашої держави тримається на українських патріотах, які століттями відстоювали право бути вільними господарями на своїй власній землі. Великим політиком та державотворцем сучасності став В’ячеслав Чорновіл, який зробив вагомий внесок у здобуття незалежності. Ідейний, вірним своїм принципам та переконанням, він був взірцем для інших та залишився яскравим прикладом того, як потрібно любити свою державу.

Життя видатного українця обірвалося на трагічній ноті 25 березня 1999 року, коли його автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Деталі тієї страшної автотрощі не з’ясовані ще й досі, у багатьох є підстави вважати, що українського патріота просто вбили, замаскувавши злочин під нещасний випадок.

Щороку у річницю смерті В’ячеслава Чорновола тисячі людей йдуть вклонитися пам’яті загиблого політика до меморіальних комплексів, пам’ятників чи обелісків, встановлених на його честь по всій Україні. Не стала виключенням і Бердичівська громада, де у понеділок, 25 березня, представники влади міста і району в особі Бердичівського міського голови Сергія Орлюка та першого заступника начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергія Бакуменко поклали квіти до меморіальної дошки.

Сергій Бакуменко високо відзначив роль В’ячеслава Чорновола у боротьбі за незалежність України. Підкресливши, що зараз саме на патріотах, які зі зброєю у руках захищають свою країну, тримається вся наша держава. І пам'ять про кожного героя України, поклавшого життя за волю та незалежність, буде гідно шануватися вдячними нащадками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь