Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бердичівські католики та французькі волонтери допомогли районній стоматологічній поліклініці

Дата: 26.03.2024 12:51
Кількість переглядів: 23

З початку повномасштабного вторгнення російської армії у місті Бердичеві розгорнув свою діяльність пункт допомоги при Санктуарії Матері Божої Бердичівської в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. За два роки війни бердичівські католики організували потужний волонтерський рух, заручившись підтримкою іноземних партнерів. Завдяки цьому вдалося налагодити дружні, партнерські відносини між Бердичівським районом та французькою організацією ENTRAIDE INTERNATIONAL DES SCOUTSDE LA REGION DE CLUSES.

За активного сприяння начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, французькі волонтери у співпраці з бердичівськими католиками забезпечили регіон медичними засобами та обладнанням, продуктами харчування, водою, солодощами та дитячими й дорослими речами. Це все стало вагомою підтримкою для закладів медицини, силових структур, внутрішньопереміщених осіб та дітей з багатодітних родин, між якими було розподілено отриману гуманітарну допомогу.

Цього разу на прохання Людмили Димидюк вдалося забезпечити потреби Бердичівської районної стоматологічної поліклініки, яка отримала мийні засоби, стерильних медичний одяг, медикаменти, бинти та інші необхідні матеріали. Допомогу надали волонтери-кармеліти та наші французькі друзі. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації щиро подякувала за людяність та небайдужість.

«Бердичівська районна стоматологічна поліклініка є одним з небагатьох комунальних підприємств в Житомирській області, що надають послуги з безкоштовного лікування та зубопротезування військовослужбовців. Це надзвичайно важлива місія – дбати про здоров’я наших бійців. Я добре розумію, що за отриманою допомогою стоїть колосальна праця багатьох людей, які зібрали та доставили цей гуманітарний вантаж в Україну. Тому щиро дякуємо отцям-кармелітам та французьким волонтерам. Ви робите дійсно шляхетну справу. Ми цінуємо підтримку кожного, хто не стоїть осторонь, а робить свій внесок у Перемогу» - наголосила Людмила Димидюк.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь