Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк взяла участь у відкритті Почесного Консульства Естонської Республіки

Дата: 28.03.2024 11:43
Кількість переглядів: 113

Весь цивілізований світ розуміє жахливість та небезпеку російської агресії щодо України, яка має за мету зруйнувати світову архітектуру безпеки та принести хаос на планету. Саме тому більшість країн світу активно допомагають нам з озброєнням або беруть участь у гуманітарній місії. Відповідальність з відновлення Житомирської області взяла на себе Республіка Естонія, представники якої сьогодні активно співпрацюють у даному напрямку з Житомирською обласною військовою адміністрацією та органами місцевого самоврядування.

За відносно невеликий проміжок часу спільними зусиллями було реалізовано ряд важливих проєктів, у тому числі й по відновленню зруйнованого дитячого садочку у місті Овруч, передано декілька десятків одиниць автобусної техніки. Закріпленням партнерських відносин між двома державами стало відкриття Почесного Консульства Естонської Республіки, яке розпочинає свою роботу у місті Житомирі.

На церемонії відкриття були присутні начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, голова естонського парламенту Естоні Лаурі Хуссаром, Посол Естонії в Україні Аннелі Кольк та інші члени Естонської делегації. Також отримала запрошення на захід начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк.

Фото без опису

«З початку повномасштабного вторгнення росії на нашу суверенну територію Естонія постійно надає українському народу неоціненну підтримку та допомогу. Вона свідчить про наше спільне розуміння цінностей демократії, свободи та суверенітету. Відкриття першого Почесного Консульства Естонської Республіки в Україні - це важлива подія не лише для нашої області, а й для всієї нашої країни. Адже це ще один крок до поглиблення нашої взаємодії та співпраці з Естонією» - наголосив очільник області Віталій Бунечко.

Також начальник Житомирської обласної військової адміністрації розповів про ті важливі проєкти, які планується спільно реалізувати на Житомирщині. Два з яких – саме на території Бердичівського району.

"Впевнений, що разом ми не просто відновимо будівлі та інфраструктуру нашої області – ми створимо нове майбутнє для наших громадян" - наголосив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь