Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк провела нараду з силовиками

Дата: 29.03.2024 16:25
Кількість переглядів: 21

Наприкінці робочого тижня начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела чергову зустріч з керівниками місцевих силових структур та представниками військових. Нарада, що відбулася у рамках підготовки до святкування Великодня католиками району, стосувалася питання безпеки на території Бердичівського району та розробки заходів для забезпечення громадського порядку.

Під час наради було визначено, що на вихідних у посиленому режимі працюватимуть патрульні, які мають подбати про безпеку та спокій громадян під час святкування. Представниками ДСНС проведено профілактичну роботу з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Особливу увагу Людмила Димидюк акцентувала на необхідності дотримання комендантської години на території Житомирської області. Вона довела до відома присутніх рішення ради оборони Житомирської області, згідно якого органам місцевого самоврядування рекомендовано заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації підкреслила готовність усіх відповідних служб до оперативних та злагоджених дій у випадку надзвичайних ситуацій. Наголосивши, що останній масований обстріл з боку ворога показав важливість серйозного відношення до сигналів повітряних тривог.

«Ніхто не може передбачити, якою буде наступна ціль держави-терориста, тому краще завчасно подбати про власну безпеку та перечекати тривогу в укритті» - зазначила вона.

В контексті даного питання також було обговорено стан укриттів у Бердичівському районі та забезпечення їх цілодобової доступності для населення. Контроль за виконанням покладено на працівників Бердичівського РВ ДСНС України в Житомирській області

Також Людмила Димидюк побажала всім присутнім тихого, мирного та спокійного святкування Великодня, закликавши населення бути обережними та дотримуватися усіх встановлених правил безпеки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь