Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської РВА обговорила з Швайківським сільським головою стан захисних споруд у громаді

Дата: 01.04.2024 15:12
Кількість переглядів: 109

У понеділок, 1 квітня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк зустрілася з представниками Бердичівського РВ ДСНС України в Житомирській області та головою Швайківської територіальної громади Габріелем Мкртчяном, щоб обговорити безпекову ситуацію у громаді.

Зокрема її цікавило питання щодо належного функціонування та утримання захисних споруд та їх доступність для населення під час сигналів повітряних тривог. Також усі існуючі укриття повинні відповідати існуючим вимогам та бути оснащені відповідними вказівниками.

Фахівці ДСНС розповіли про результати проведеного обстеження наявних у Швайківській громаді захисних споруд, детально зупинившись на проблемних моментах Зокрема, є необхідність у  списанні двох ПРУ, та питання щодо укриття, яке належить одній з державних установ на території громади.

Людмила Димидюк окремо відзначила важливість покращувати та стежити за станом захисних споруд, які використовуються під потреби місцевих закладів освіти. Адже саме від їх належного функціонування залежить, чи зможуть працювати школи та дитячі садочки у громаді в нормальному режимі, чи перейдуть на дистанцію.

«Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться вирішити існуючі проблеми. Адже від цього залежить безпека жителів громади» - зазначила вона.  

Фото без опису          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь