Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бердичівська районна стоматологічна поліклініка отримала нове сучасне обладнання

Дата: 16.04.2024 10:58
Кількість переглядів: 34

 

Фото без опису

Бердичівська районна військова адміністрація продовжує працювати над забезпеченням надання виключно якісних та професійних медичних послуг для населення. Щоденно лікарі, представники влади усіх рівнів, благодійні організації та небайдужі підприємці роблять усе можливе, щоб підтримати наші заклади охорони здоров'я.

Надзвичайно важлива подія розпочала новий робочий тиждень у Бердичівському районі. Начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк мала нагоду оглянути нове сучасне обладнання, яке отримала Бердичівська районна стоматологічна поліклініка. Це дасть можливість стоматологічній поліклініці підписати з НСЗУ новий пакет послуг для безкоштовного протезування наших військових.

Зрозуміло, що самостійно медична установа не змогла б вирішити цю проблему. Відповідні кошти на закупівлю необхідного обладнання (а це більше 50 000 гривень) на прохання Людмили Димидюк надав власник приватного підприємства ТОВ "ФАКТ" - Фараджанов Ельман Наріман Огли.

Від імені військових та усіх жителів району начальник Бердичівської районної військової адміністраціі висловила щиру подяку постійному благодійнику та меценату за його вагому підтримку.

"Приватне підприємство ТОВ "ФАКТ" завжди першим подає руку допомоги, допомагаючи закривати важливі питання. Пишаюся нашою дружбою та співпрацею, саме на такому відповідальному бізнесі тримається наша держава у цей важкий воєнний час. Працюємо на Перемогу далі!" - наголосила Людмила Димидюк.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь