Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Бердичівщині з робочим візитом перебувала естонська делегація

Дата: 13.04.2024 11:02
Кількість переглядів: 18

 

На зображенні може бути: 8 людей та лікарня

Естонська Республіка однією з перших заявила своє прагнення допомагати Житомирській області та брати активну участь у відбудові регіону. За рахунок тісної співпраці з нашими іноземними партнерами, вже вдалося реалізувати ряд серйозних проєктів. Серед найважливіших - побудова нового дитячого садочка в Овручі замість зруйнованого в результаті обстрілів. Також Естонія розглядає Бердичівський район як перспективний в плані реалізації спільних проєктів у тісній співпраці з Житомирською обласною військовою адміністрацією.

Наприкінці тижня на Бердичівщині з робочим візитом перебувала естонська делегація. Зустрічала гостей особисто начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк. В рамках візиту наші іноземні партнери оглянули об'єкти, які підходять для реконструкції під сучасний реабілітаційний центр (відділення).

Одним з таких можливих об'єктів є приміщення в КНП "Бердичівська міська лікарня", де під потреби відділення виділяється цілий поверх. Директор міської лікарні Костянтин Гінгуляк влаштував гостям коротку екскурсію по медичній установі, познайомивши з умовами перебування хворих, у тому числі - військовослужбовцями, які проходять тут відповідне лікування. Також гості оглянули запропоноване приміщення на території Швайківської сільської ради.

"Ми всі усвідомлюємо важливість відкриття реабілітаційного відділення для Бердичівського району. Щиро сподіваюся, що нам вдасться якнайшвидше реалізувати задумане. Адже якісної та кваліфікованої реабілітації для можливості відновлення свого фізичного стану сьогодні потребує велика кількість пацієнтів: у тому числі маленьких дітей та поранених захисників" - підкреслила Людмила Димидюк. Зазначивши, що остаточне рішення прийматимуть наші естонські друзі та партнери відповідно до отриманої сьогодні інформації.

Також в ході робочого візиту делегація Естонської Республіки оглянула одну з найбільших та найдавніших католицьких святинь в Україні - Костел Босих Кармелітів та Санктуарій Матері Божої Бердичівської.

На зображенні може бути: 5 людей та лікарня

На зображенні може бути: 5 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь