Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За перемогу між собою змагалися жіночі баскетбольні команди з трьох територіальних громад Бердичівського району.

Дата: 18.04.2024 14:10
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

У середу, 17 квітня, у місті Бердичеві на базі четвертого ліцею відбулися чергові змагання у рамках ІІІ районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч". За перемогу між собою змагалися жіночі баскетбольні команди з трьох територіальних громад Бердичівського району.

Традиційно участь у церемонії відкриття та нагородженні переможців взяли участь почесні гості. А саме: заступник начальника Бердичівської районної військової адміністраціі Катерина Вислоцька; т.в.о. начальника відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради Марина Гордон; голова громадської організації «Гурт розумних і міцних», спонсор ІІІ районного етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» Ігор Бакановський та амбасадорка Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч" Юлія Олішевська.

Що стосується безпосередньо учасників змагань, то ними стали команди «Прометей» (Андрушівський ліцей №1), «Спритні котики» (гімназія №1 міста Бердичева) та «Ружани» (Ружинський ліцей). У запеклій боротьбі перемогу здобули дівчата з Бердичева. На другому місці опинилися команда з Ружинської громади. Почесне третє місце зайняла Андрушівська команда.

Від імені начальника Бердичівської районної військової адміністраціі Людмили Димидюк її заступник виконала почесну місію по привітанню та нагородженню учасників змагань. Вона висловила вдячність усім командам за активну участь у Всеукраїнських шкільних лігах, подякувала їх тренерам за підготовку та усім причетним до реалізації проєкту на території великого об'єднаного Бердичівського району. Також звучали слова вдячності і на адресу наших військових. Адже завдячуючи їх надійному захисту, є можливість сьогодні проводити змагання такого рівня, будучи впевненими у безпеці всіх учасників.

Високо оцінив рівень проведення змагань і головний спонсор районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг Ігор Бакановський.

"Громадська організація "Гурт розумних і міцних" виступає за розвиток спорту та змістовне дозвілля молоді. Саме тому ми з задоволенням підтримали проведення змагань на Бердичівщині. Для мене це чудова можливість доєднатися до гарної справи та заохотити підростаюче покоління до перемоги" - зазначив він.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На зображенні може бути: 9 людей, люди грають у баскетбол та текст

На зображенні може бути: 10 людей та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь