Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні в Бердичеві відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Дата: 08.05.2024 12:08
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Сьогодні в Бердичеві відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Люди зібралися спочатку біля Меморіалу "Слава Героям", а потім віддали данину поваги й шани загиблим захисникам на Алеї пам'яті Героїв Бердичівщини.

Місцеві мешканці, військовослужбовці, ветерани війни, а також представники влади міста та району вшанували пам'ять тих, хто віддав свої життя у боротьбі проти нацизму. Та тих, хто загинув вже у наш час, захищаючи рідну землю від рашизму. Не оминули увагою подію начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк з заступниками, голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, його заступник Володимир Діхтяр та Бердичівський міський голова Сергій Орлюк.

Під час мітингу виступаючі говорили про важливість збереження пам'яті про подвиги воїнів минулого та сьогодення. Адже під час російсько-української війни наші захисники довели свою мужність та героїзм, повторивши подвиг своїх дідів, які так само відчайдушно боролися з нацизмом у другій світовій війні.

"На жаль, дуже багато наших земляків віддали своє життя, захищаючи Україну. Не забуваймо також про тих, хто залишився без права на нормальне життя через війну, хто втратив своїх рідних та близьких. У День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років давайте об'єднаємося навколо України та наших Збройних сил. Давайте вшануємо пам'ять всіх загиблих, покладаючи квіти до пам'ятників та згадуючи полеглих Героїв скорботною хвилиною мовчання. Нехай наша твердість духу та підтримка стануть надійною опорою для фронту та тим, хто потребує допомоги" - наголосила Людмила Димидюк.

Заходи, проведені в цей день у всіх без виключення громадах великого об'єднаного Бердичівського району покликані нагадати про непереможну силу духу та героїзм мільйонів людей, які у всі часи жертвували своїми життями заради миру та свободи, заради вільної та незалежної України.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь