Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У четвер, 9 травня, з нагоди відзначення Дня Європи, працівники Бердичівської районної військової адміністраціі спільно з Бердичівською районною радою урочисто підняли Прапор України та Європейського Союзу

Дата: 09.05.2024 12:03
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

 

У четвер, 9 травня, з нагоди відзначення Дня Європи, працівники Бердичівської районної військової адміністраціі спільно з Бердичівською районною радою урочисто підняли Прапор України та Європейського Союзу, щоб засвідчити непорушність обраному вектору розвитку, що орієнтується на європейські цінності. Також були присутні начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк зі своїми заступниками та заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр.

Розпочався захід хвилиною мовчання в пам'ять про всіх українських Героїв, які загинули за волю та незалежність нашої держави.

Начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк наголосила, що Україна прагне будувати мирне, демократичне суспільство, де немає місця диктатурі й залякуванню.

"Ми орієнтуємося на європейські цінності, ми гідні зайняти своє місце серед країн Європейського Союзу. Відзначаючи День Європи, ми дякуємо нашим закордонним партнерам за підтримку. Тільки разом ми зможемо зупинити спільного ворога, та відновити мир на планеті. Наша боротьба триває, правда та справедливість обов'язково переможуть. Тому вперед - до Перемоги" - наголосила вона.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь