Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня матері відбулись урочисті заходи у п'ятницю, 10 травня, у Школі мистецтв Андрушівської територіальної громади

Дата: 13.05.2024 10:27
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Мати відіграє важливу роль у житті кожної людини. Вона оберігає, виховує, захищає та усім серцем переживає за свою дитину, бажаючи їй кращої долі. Українці здавна шанували материнську любов й турботу, саме тому у травні місяці ми відзначаємо День матері. Урочисті заходи з нагоди свята відбулися у п'ятницю, 10 травня, у Школі мистецтв Андрушівської територіальної громади.

На заході були присутні начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк та її заступниця Катерина Вислоцька, голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, Андрушівський міський голова Галина Білецька, депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, а також помічниця народного депутата України Юлія Чепак.

З великої сцени лунали слова привітань та подяки для усіх присутніх у залі жінок, що гордо носять звання матері. Були серед них як багатодітні матері та матері-героїні, так і мами й дружини загиблих українських воїнів, які віддали своє життя у боротьбі за волю та незалежність України.

Сьогодні дійсно кожна українська мати є прикладом мужності та героїзму. Адже поки одні намагаються захистити свою маленьку дитину від ворожих обстрілів, переховуючи їх у метро чи підвалах, інші чекають вже дорослих синів та дочок з передової. Жодне материнське сердце не може бути спокійним, поки триває ця жорстока та безжальна війна.

Начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк під час свого виступу звернулася з особливими словами шани та співчуття саме до тих жінок, які втратили на війні свою дитину.

"Низький уклін вам, наші дорогі мами полеглих захисників. Ми розділяємо ваше горе та ваш біль, схиляючи перед вами коліна на знак шани й поваги. Ваша жертва - свята, ваш подвиг вартий поваги та співчуття. Дякуємо за те, що виховали справжніх Героїв. Дякуємо за мужність, витримку та героїзм. За те, що знаходите сили жити далі" - зазначила вона.

Також начальник Бердичівської районної військової адміністраціі наголосила, що кожен житель району у неоплатному боргу перед матерями загиблих Героїв. Адже їх діти без вагань віддали свої життя, щоб зберегти волю та незалежність України, щоб мирні міста і села Бердичівського району не зазнали жахіть окупації та не були вщент зруйновані рашистами. Тож учасники заходу поклали квіти до місцевого пам'ятника Захисникам України на знак вдячності та поваги за мужність, героїзм і самопожертву.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь