Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської РВА Людмила Димидюк провела нараду з головою Бердичівської ТГ

Дата: 10.06.2024 13:56
Кількість переглядів: 54

У понеділок, 10 червня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк зустрілася з Бердичівським міським головою Сергієм Орлюком, щоб обговорити два важливих питання, що напряму стосуються бердичівської громади.

                                  Фото без опису

Перше було пов’язане з подальшим функціонуванням Добровільного формування територіальної громади «Бердос», а інше стосувалося підготовки до відкриття в Бердичеві центру життєстійкості.

Участь у робочій нараді взяли профільні заступники начальника Бердичівської районної військової адміністрації Дмитро Гедз та Катерина Вислоцька, представник 115 бригади територіальної оборони Тетяна Грицюк, командир ДФТГ «Бердос» Віталій Верещак, начальник управління соціального захисту населення Бердичівського району Валентина Логвінчук.

                                 Фото без опису

По обох питаннях визначено ключові завдання та шляхи їх реалізації, окреслено відповідні терміни. Щодо діяльності добровільного формування територіальної громади, то у пріоритеті є збереження особового складу даного підрозділу для можливості продовження виконання поставлених завдань.

Також начальник Бердичівської районної військової адміністрації обговорила з бердичівським міським головою хід виконання робіт по облаштуванню центру життєстійкості, який планується відкрити у місті Бердичеві найближчим часом. Центр життєстійкості має стати місцем, де кожен житель громади зможе отримати відповідну консультацію, необхідну допомогу та супровід з боку компетентних спеціалістів. Було наголошено у першу чергу на забезпеченні доступності приміщення для маломобільних груп населення та визначено орієнтовну дату завершення ремонтних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь