Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Отці-кармеліти передали для Людмили Димидюк цінний подарунок від військових

Дата: 10.06.2024 14:03
Кількість переглядів: 32

З самого початку широкомасштабного вторгнення активно включилася у роботу католицька громада міста Бердичева. Зустріч та розселення внутрішньо-переміщених осіб і тонни благодійної допомоги для переселенців, малозабезпечених людей та волонтерська допомога для військових – ось невелика частина того, чим займаються сьогодні отці-кармеліти.

Постійно команда волонтерів з числа отців-кармелітів та небайдужих вірян їздять за кордон, щоб повернутися з новою партією допомоги. Також систематично вони провідують наших бійців безпосередньо на позиціях, щоб передати їм продукти харчування та речі першої необхідності.

Нещодавно повернувся зі Сходу отець Павло Ферко OCD, який у понеділок, 10 червня, зустрівся з начальником Бердичівської районної військової адміністрації Людмилою Димидюк. Він подякував районні адміністрації за постійну співпрацю та підтримку їх волонтерської місії, вручивши Людмилі Димидюк особливий подарунок, який спеціально для неї підготували бійці 66 ОМБР імені князя Мстислава Хороброго.

Декоративна ваза, виготовлена з гільзи снаряда, та прикрашена чудовими малюнками відтепер буде завжди прикрашати кабінет начальника Бердичівської районної військової адміністрації. Людмила Димидюк висловила захоплення та щиру вдячність за такий особливий та цінний презент.

«Для мне велика честь отримати подарунок від наших бійців.. Немає більшої нагороди ніж знати, що ти робиш гарну та потрібну справу, що твоя робота наближає Перемогу та допомагає зберегти чиєсь життя. Що ти заслужила вдячність від хлопців, котрі захищають нашу волю та свободу. Впевнена, наша співпраця з отцями-кармелітами буде тривати й надалі. Ми продовжимо разом допомагати Збройним силам України, закриваючи потреби наших захисників. Адже збереження незалежності й відновлення територіальної цілісності України є нашим спільним завданням» - наголосила вона.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь