Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк привітала з ювілеєм начальника податкової служби Бердичівського району Ірину Самборську

Дата: 12.06.2024 10:38
Кількість переглядів: 47

Сплачені нами податки йдуть на забезпечення належного функціонування держави, у тому числі – на допомогу Збройним силам України. Відповідає за наповнення державного бюджету Державна податкова служба. Вже багато років поспіль Бердичівську ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області очолює мудра жінка та професійний керівник - Самборська Ірина Володимирівна, яка 12 червня відзначає свій 60-річний ювілей.

Фото без опису

Привітати головного податківця Бердичівського району особисто приїхало її обласне керівництво та начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Вона порадила ювілярці не дивитися у паспорт, адже жінці завжди стільки років, на скільки вона почувається.

«В цей день хочу щиро привітати Вас з ювілеєм, та побажати у першу чергу, міцного здоров’я. Для мене надзвичайно важливо, що у Бердичівському районі наразі немає жодної скарги на роботу податкової. Це свідчить не лише про ваш професіоналізм, а й про те, що Ви змогли підібрати гарний колектив. Кожен державний службовець повинен розуміти, що його завдання - надавати якісні послуги населенню. Особливо актуально це в період воєнного стану, коли кожен з нас являється не лише посадовою особою, але й психологом. Ми повинні уважно вислухати кожного, та всебічно сприяти вирішенню того питання, з яким до нас звернулися. Щиро дякую Вам, Ірино Володимирівно, за вашу важливу роботу, за витримку, надійність та професійність» - наголосила Людмила Димидюк, відзначивши Ірину Самборську Подякою Бердичівської районної військової адміністрації.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь