Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творчий вечір Олеся Коляди: відомий бердичівський композитор відзначає свій 75-й ювілей

Дата: 12.06.2024 10:45
Кількість переглядів: 37

Надзвичайний захід проходив 11 червня у Музично-драматичному театрі міста Бердичева, де відбувся творчий вечір відомого композитора, баяніста та співака Олеся Коляди, присвячений його 75-річному ювілею. Він став особливим не лише завдяки неймовірній музичній атмосфері, але й через те, що за кілька годин до концерту депутати Бердичівської міської ради відзначили митця титулом "Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади". Нагадаємо, що за кілька років до цього Олесь Коляда став «Почесним жителем Бердичівського району».

Олесь Коляда - це неперевершений талант, який протягом десятиліть дарував своїм шанувальникам незабутні моменти музичної насолоди. Його музика лунає як справжній дар неба і завжди здатна розтопити серця слухачів. Саме тому прихильники його таланту, друзі та колеги зібралися разом у святковій залі, щоб віддати належну шану та вшанувати творчість великого бердичівського митця.

Привітати ювіляра зі святом прийшли й представники влади. Варто відзначити особисту присутність на заході начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечко. Він вручив композитору відзнаку за заслуги перед Житомирщиною та наголосив, що саме такі щирі, сповнені любові та натхнення люди, як Олеся Коляда, наповнюють наше життя та культуру тими самими неповторними нотами та нюансами, які роблять нас, українців, справжніми. Також він побажав ювіляру натхнення та міцного здоров'я, щоб композитор та музикант продовжував надалі творити й збагачувати нас духовно своїм талантом.

Від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк передавала вітання її заступниця Катерина Вислоцька, побажавши пану Коляді подальших творчих успіхів та нових досягнень. Також митця привітали зі святом народний депутат України Богдан Кицак, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр, представники духовенства та інші почесні гості, які зібралися з різних куточків України.

Впродовж всього заходу в театрі звучали музичні шедеври, автором яких є саме наш бердичівський композитор Олесь Коляда. На сцені по черзі виступали друзі та колеги Олеся Коляди, даруючи глядачам найкраще з його творчого доробку та дякуючи великому митцю за те, що він намагався принести у світ трохи краси та добра. джерелом натхнення для багатьох.

Творчий вечір, організований з нагоди 75-річного ювілею Олеся Коляди, без сумніву, став однією з найважливіших культурних подій цього року. Нарешті жителі міста Бердичева змогли "спасибі" митцеві за його неоціненний внесок у світ музики та за те, що він любить і прославляє своє рідне місто.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь