Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волонтерська допомога для Збройних Сил України - ключ до Перемоги

Дата: 14.06.2024 14:01
Кількість переглядів: 37

Бердичівська районна військова адміністрація та місцевий бізнес працюють у синергії, щоб підтримати українських захисників. У п’ятницю, 14 червня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк разом з представниками ТОВ "ФАКТ" та Благодійного фонду "Відродження для України" передали цінну допомогу для Збройних Сил України.

У переданих товарах - медичне обладнання, дрони та інші необхідні на полі бою речі. Це черговий надзвичайно важливий внесок у зміцнення обороноздатності України та турбота про тих, хто стоїть на передовій.

«Для мене велика честь та велика відповідальність допомагати Збройним силам України. Жителі Бердичівського району на полі бою та тут, в тилу, щоденно роблять свій внесок у Перемогу. Дякую волонтерам за небайдужість та постійну підтримку наших військових. Дякую кожному, хто захищає наш мир та спокій на бойових позиціях. Тільки разом ми зможемо вистояти та відкинути ворога назад, відновивши територіальну цілісність нашої держави» - наголосила Людмила Димидюк.

Волонтерська допомога - це не лише матеріальна підтримка, а й прояв єдності та патріотизму. Саме завдяки таким ініціативам Збройні Сили України отримують потужний імпульс для перемоги над ворогом. Спільними зусиллями влади, бізнесу та громадськості український народ щоденно забезпечує армію всім необхідним, щоб допомогти відвоювати наше мирне майбутнє.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь