Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Бердичівській районній військовій адміністрації вітали працівників з Днем державного службовця

Дата: 24.06.2024 16:07
Кількість переглядів: 46

У понеділок, 24 червня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела традиційну ранкову апаратну нараду, яка цього разу мала святкове забарвлення. Адже напередодні працівники адміністрації відзначали своє професійне свято – День державного службовця. Тому нарада була присвячена вітанням з нагоди свята та врученням відповідних відзнак.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк зазначила, що особисто для неї велика честь працювати на державній службі та приносити користь своїй державі.

«Ми всі є частиною одного великого механізму, безперебійна робота якого залежить від професіоналізму кожного його елементу. Задоволена, що мені вдалося зібрати команду однодумців, кожен з яких є фахівцем своєї справи. Пишаюся своїми колегами, пишаюся нашою державною службою. Дякую кожному з вас за те, що ви є поряд. Наша місія – важлива. Наше покликання – працювати на свою державу. Так тримати, продовжуємо йти до Перемоги разом» - зазначила вона перед початком церемонії нагородження.

Людмила Димидюк разом з головою Бердичівської районної ради Олександром Баляновим виконала приємну місію з вручення відзнак для кращих працівників Бердичівської районної військової адміністрації та Управління соціального захисту населення. Подяки Житомирської обласної військової адміністрації, Бердичівської районної військової адміністрації, Бердичівської районної ради та первинної профспілкової організації разом з букетами прекрасних троянд знайшли своїх адресатів.

За ініціативою Людмили Димидюк, кожна присутня жінка отримала у подарунок чудові троянди, люб’язно надані з нагоди свята приватним підприємством ТОВ «ФАКТ».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь