Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пам'ять жертв ІІ світової війни вшанували в Бердичеві

Дата: 24.06.2024 17:29
Кількість переглядів: 49

Традиційно 22 червня відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв Війни в Україні, присвячений подіям другої світової війни, яка забрала життя мільйонів українців. У місті Бердичеві цю скорботну дату вшанували традиційним покладанням квітів до Меморіалу «Слава героям», згадавши подвиги героїв минулого та сучасності. Адже сьогодні, як і десятки років тому, українці знову вимушені проливати кров за рідну землю, даючи рішучу відсіч загарбникам.

Участь у заході взяли представники влади міста та району разом з небайдужими жителями громади. Були присутні заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергій Бакуменко, голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов та його заступник Володимир Діхтяр, заступник Бердичівського міського голови Олена Петрівська та інші.

Звертаючись до учасників зібрання, Сергій Бакуменко від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк висловив слова вдячності та підтримки Збройним Силам України, які героїчно боронять нашу державу, передавши найщиріші співчуття родинам загиблих Героїв. Також він закликав зберігати єдність та згуртованість, необхідні для перемоги у цій війні.

Присутні віддавали шану тим, хто втратив життя в боротьбі за мир та незалежність України, вшановуючи пам'ять загиблих героїв скорботною хвилиною мовчання, поклавши квіти по підніжжя Меморіалу «Слава Героям».

                                   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь