Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бердичівський район отримав генератори на потреби військових, силовиків та державних установ від приватного підприємства ТОВ "ФАКТ"

Дата: 25.06.2024 09:08
Кількість переглядів: 73

Представники бізнесу, який працює на теренах Бердичівського району, ніколи не забувають про підтримку Збройних сил України. Третій рік поспіль, починаючи з широкомасштабного вторгнення російської армії, надає свою допомогу приватне підприємство ТОВ «ФАКТ» та особисто його власник Фараджов Ельман Наріман Огли. Медицина, комп’ютерна техніка та тактичні засоби – це та благодійна допомога, яку Бердичівська районна військова адміністрація постійно отримує від підприємства відповідно до заявлених військовими потреб. Цього разу Бердичівський район отримав партію нових генераторів різної потужності у кількості 23 одиниць.

Отримуючи генератори, начальник Бердичівської районної військової адміністрації подякувала меценату за таку важливу допомогу. Зазначивши, що генератори потрібні потрібними нашим захисникам для можливості зарядити свої рації, ліхтарики чи інші засоби, щоб завжди бути на зв’язку з командуванням та зі своїми рідними. Частина волонтерської допомоги була одразу ж передана військовослужбовцям з 26 артилерійської бригади та 139 окремого батальйону територіальної оборони, і вони вже найближчим часом вирушать на передову.

Щодо решти засобів, то їх буде передано силовим структурам та державним установам Бердичівського району. Таким як поліція, податкова, прокуратура, СБУ та інші відомства. По одному генератору отримають і територіальні громади району.

"Органи державної влади мають готуватися до можливого блекауту, забезпечивши надання безперебійних послуг для населення навіть в умовах тимчасового відключення електропостачання. Тому дякую за таку серйозну допомогу. Це дуже важливо, відчувати настільки потужну підтримку. Працюючи разом, ми неодмінно вистоїмо та переможемо ворога, адже наша сила – в єдності та правді» - наголосила Людмила Димидюк, передаючи волонтерську допомогу адресатам.

 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь