Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичівській РВА відбулася нарада голів територіальних громад з працівниками Бердичівського РТЦК та СП

Дата: 27.06.2024 14:35
Кількість переглядів: 96

У Бердичівській районної військовій адміністрації відбулася чергова нарада голів територіальних громад з представниками Бердичівського РТЦК та СП, яка була пов’язана з питанням призову військовозобов’язаних жителів району. Нараду організувала та провела начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, реагуючи на численні звернення, що надходять на її адресу щодо процедури надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації для військовозобов’язаних, які здійснюють догляд (постійний догляд).

По даному питанню з головами територіальних громад Бердичівського району та їх відповідними фахівцями спілкувався начальник Бердичівського РТЦК та СП Віктор Нагорнюк разом з головним спеціалістом командування Бердичівського РТЦК та СП з правової роботи Олександром Щербань. Вони надали фахові відповідні на поставлені питання, зазначивши що рішення приймаються на підставі змін до чинного законодавства, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №560 від 16.05.2024 року про ПОРЯДОК проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

Під час наради Віктор Нагорнюк наголосив, що при Бердичівському РТЦК та СП створена спеціальна комісія, і всі рішення щодо надання відстрочки приймаються колегіально на підставі поданих документів. Також він закликав розмежовувати обов’язки органів місцевого самоврядування з функцією РТЦК та СП, адже кожен має займатися своєю справою.

Загалом зустріч відбулася в активному форматі живого спілкування. Присутні мали можливість обговорити нагальні питання та отримати на них фахові відповіді, а також обмінятися контактами з працівниками РТЦК та СП для можливості подальшої комунікації.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь