Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Бердичівщині відзначили День Конституції України

Дата: 28.06.2024 11:26
Кількість переглядів: 31

З нагоди відзначення Дня Конституції України у територіальних громадах Бердичівського району відбулася низка урочистих заходів. На жаль, вже третій рік поспіль українці вимушені відзначати одне з основних державних свят в умовах воєнного стану. Але жителі району разом з представниками влади 28 червня вкотре збираються разом на площах та біля пам’ятних місць, щоб вшанувати пам'ять всіх, хто загинув у боротьбі за волю та незалежність нашої держави.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, її перший заступник Сергій Бакуменко та заступниця Катерина Вислоцька взяли участь у заходах, які проходили на території міста Бердичева. Разом з Бердичівським міським головою Сергієм Орлюком, секретарем Бердичівської міської ради Богданом Колядою та іншими небайдужими бердичівлянами вони вшанували пам'ять загиблих героїв російсько-української війни, поклавши квіти до Алеї пам’яті Героям Бердичівщини та до Меморіалу «Слава Героям». Також активну участь у  церемонії покладання квітів взяв заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр.  

«Ми зібралися разом у цей святковий день, щоб засвідчити, що під час важкого воєнного протистояння, ми як ніколи усвідомлюємо важливість Конституції як оплоту нашої незалежності та єдності. Наша нація вже десятий рік поспіль демонструє світовій спільноті приклад безмежного патріотизму та відданості Батьківщині. Ця самовіддана боротьба є яскравим втіленням духу нашого народу, який не зламати та не підкорити. Ми переконані, що разом обов'язково переможемо ворога, відвоюємо свободу та незалежність України. Наша сила – в єдності, в незламній вірі в правду та справедливість. Від щирого серця вітаю усіх з Днем Конституції України! Нехай цей день надихає нас на подальшу звитяжну боротьбу за мирне майбутнє нашої держави» - наголосила начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк.

З нагоди відзначення Дня Конституції України особливу увагу приділили пам'ятникам В'ячеславу Чорноволу та Тарасу Шевченку, які стали національними символами боротьби за незалежність та свободу України. Сьогоднішні заходи стали свідченням того, що ми пам'ятаємо наших Героїв, пишаємося нашим минулим і готові йти в майбутнє, спираючись на найважливіші цінності для нашого суспільства, що закріплені в Конституції України.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь