Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Бердичівщині вітали працівників поліції з професійним святом

Дата: 04.07.2024 10:53
Кількість переглядів: 34

У 2015 році відбулася глобальна реформа та повне перезавантаження правоохоронної системи, і на зміну міліції з її, можливо, дещо застарілими методами й підходами до роботи прийшла нова та сучасна українська поліція. За ці роки бердичівські поліцейські довели, що вони гідно виконують свої посадові обов’язки, дотримуючись принципів верховенства права та поважаючи права і свободи кожного громадянина.

У четвер, 4 липня, на території Бердичівського районного відділу поліції відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята – Дня Національної поліції України.

Цього разу вирішили відмовитися від гучних святкувань – особисто правоохоронців від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк привітав зі святом тільки її перший заступник Сергій Бакуменко. Натомість голови територіальних громад та Бердичівська районна рада передали від себе Грамоти та Подяки, щоб теж відзначити кращих працівників поліції нашого району, які були вручені під час урочистої частини.

Начальник Бердичівського районного відділу поліції Сергій Рудницький першим звернувся до своїх колег з вітальним словом, подякувавши поліцейським за їхню нелегку працю, самовідданість та мужність. Зазначивши, що саме завдяки наполегливій роботі Національної поліції, Україна, навіть попри воєнний стан, щодня стає безпечнішою країною.

Від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк привітав правоохоронців району її перший заступник Сергій Бакуменко. Він наголосив, що бути поліцейським - непросто, адже служба вимагає від них постійно бути напоготові. Вони не мають вихідних чи свят, працюючи цілодобово, якщо цього вимагає ситуація. І попри це наш районний відділ поліції, на думку Людмили Димидюк, є найкращим в Житомирській області.

Користуючись нагодою, Сергій Бакуменко відзначив кращих поліцейських району Подяками Бердичівської районної військової адміністрації, побажавши всім працівникам поліції великого об’єднаного Бердичівського району легкої служби, міцного здоров'я, невичерпної енергії, мудрості, витримки, сімейного затишку та благополуччя.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь