Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бердичівські артилеристи приймали вітання з нагоди 20-річчя створення військової частини

Дата: 05.07.2024 13:15
Кількість переглядів: 51

ак склалося історично, що на території Бердичівського району дислокується декілька військових частин, просте головною нашою гордістю є 26 артилерійська бригада імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича, яка 5 липня урочисто відзначила свій 20-річний ювілей з дня створення військової частини. За цей час вона пройшла довгий шлях становлення та має серйозний бойовий досвід, адже починаючи з 2014 року і по сьогоднішній день особовий склад бригади бере участь в активних бойових діях, успішно виконуючи поставлені бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту.

              Фото без опису

Привітати артилеристів з їх спільним святом зібралися почесні гості, серед яких начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його профільний заступник Олександр Федько, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, народний депутат України Богдан Кицак, заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда та депутатки Житомирської обласної ради – Алла Мусевич та Людмила Кицак.

Першим бердичівських «Богів війни» привітав начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко. Він наголосив, що 26 артилерійська бригада протягом усіх довгих років нашого спротиву російським загарбникам неодноразово показувала ворогу свою майстерність, могутність та руйнівну силу.

«Внесок наших артилеристів у захист нашої країни — неоціненний. Ми глибоко вдячні за вашу мужність, відвагу та непохитну відданість службі. Ви— справжні герої! Наші воїни опанували більшість сучасних артилерійських систем, що перебувають на озброєні у провідних країн світу, і тепер можуть багато чому навчити своїх колег з країн НАТО. Ми пишаємося вашими здобутками та вдячні за ваші зусилля скоріше наблизити нашу Перемогу. Нехай ваша хоробрість і сила духу завжди залишаються незмінними, а небезпека обходить вас стороною. Дякуємо вам за вашу службу, вашу відвагу і ваш патріотизм. Ви є справжньою гордістю нашої країни» - наголосив він.

Під час урочистого заходу всі запрошені гості мали можливість висловити слова вдячності командуванню та особовому складу 26 артилерійської бригади та спільно вшанувати пам'ять загиблих гармашів, які віддали своє життя за Україну. Також військовослужбовці 26 артилерійської бригади отримали різноманітні нагороди за свою службу й бойову звитягу, у тому числі - відзнаки Міністерства оборони України, Подяки Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирської обласної ради, чергові військові звання тощо.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк своєю чергою за поданням командування теж привітала кількох військовослужбовців, вручивши їм Подяки й невеликі презенти з нагоди свята, щиро подякувавши всім бердичівським артилеристам за захист, стійкість, мужність та професіоналізм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+76

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь