Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації провела розширену нараду

Дата: 08.07.2024 13:02
Кількість переглядів: 51

У понеділок, 8 липня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела розширену нараду з керівниками підприємств, установ та організацій державної форми власності, начальниками силових структур та важливих об’єктів інфраструктури. На її переконання, такі зустрічі та спілкування у живому форматі дають можливість наладити комунікацію та оперативно розв'язувати важливі питання, що виникають у процесі роботи. Під час наради кожен з відповідальних керівників коротко окреслив ситуацію по своєму напрямку, зупинившись на важливих аспектах діяльності.

Першим виступив начальник Бердичівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Валерій Биков, який розповів про спалах африканської чуми свиней на території приватного домогосподарства селі Швайківка. За його словами, збудником поширення хвороби могли стати дикі кабани, які розплодилися, мігрують та являються головними переносниками інфекції. Він розповів про вжиті заходи щодо недопущення спалаху інфекції та продовдження карантинних заходів. Є надзвичайно важливим, що власниця хворої тварини отримала компенсацію за знищених тварин, які вона утримувала. Це - результат спільної роботи Бердичівської районної військової адміністрації та Держпродспоживслужби.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк звернула увагу на необхідності вжити заходів щодо призупинення реалізації м'ясо-молочної продукції на ринках у зв’язку з прогнозованим підвищенням температурного режиму, зазначивши, що на першому місці має бути життя та здоров’я людей, тож необхідно спрацювати на випередження, запобігши випадкам отруєнь. За словами Валерія Бикова, дане питання вже проговорювалося на засіданні комісії ТЕБ та НС міста Бердичева, розроблено певні рекомендації. Людмила Димидюк попросила тримати ситуацію на контролі, та інформувати її по даному питанню.

Ще одним резонансним випадком, який привернув увагу громадськості, стала пожежа на підприємстві СП ТОВ РІФ-1. Начальник Бердичівського районного управління ДСНС України в Житомирській області Володимир Рейко зазначив, що в результаті пожежі вигорів один цех, для гасіння залучався практично весь особовий склад та вся наявна техніка. Завдяки професійним діям вдалося локалізувати пожежу та не допустити займання сусідніх приміщень та житлових будинків, розташованих поряд з підприємством. Ситуація ускладнювалася тим, що під металевою покрівлею даху знаходилося рубероїдне покриття. Володимир Рейко зазначив, що аналогічна пожежа на цьому ж підприємстві сталася у серпні 2000 року.

Начальник Бердичівського РЕМ Володимир Крилик теж розповів про роботу підприємства, яке готується до експлуатації ліній електромереж в осінньо-зимовий період та про стан енергосистеми Житомирської області. Наголосивши, що ситуація складна, тому потрібно бути готовими до перебоїв з електропостачанням. Серед проблем, з якими стикається Бердичівський РЕМ – захаращеність ліній електропередач деревами та чагарниками, що стає додатковим ризиком обриву проводів під час негоди. Численні звернення до голів територіальних громад, які мають відповідні комунальні підприємства, результату не дають. Людмила Димидюк пообіцяла спільно розв'язати це питання, водночас зазначивши, що усі державні підприємства Бердичівського району мають генератори та зможуть надавати послуги для населення у випадку можливого блек-ауту. Декілька генераторів, закуплених приватним підприємством ТОВ «ФАКТ» вона нещодавно особисто передала керівникам для забезпечення безперебійної роботи їх установ.

Також про свою діяльність коротко проінформували керівники інших підприємств, установ та організацій Бердичівського району. Наприкінці наради начальник Бердичівської районної військової адміністрації озвучила приємну новину – нарешті визначено підрядну організацію, яка виграла тендер на обслуговування доріг у Житомирській області в цілому, та на території Бердичівського району. Вона закликала відповідальних працівників Бердичівської РВА терміново зв’язатися з підрядником та спільно спланувати роботу.

«Для мене питання ремонту доріг залишається у пріоритеті. Маємо максимально тісно співпрацювати для того, щоб відремонтувати якомога більшу площу дорожнього покриття відповідно до звернень, що нам надходили. На жаль, фінансовий ресурс обмежений, однак будемо намагатися закрити найбільш проблемні ділянки, забезпечивши якісний поточний ремонт доріг Бердичівського району» - наголосила Людмила Димидюк.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь