Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дитячий будинок сімейного типу отримав у подарунок батут від начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечко

Дата: 09.07.2024 17:25
Кількість переглядів: 38

У 2024 році на території Бердичівського району було успішно реалізовано проєкт Фундації Олени Зеленської «Адреса дитинства», покликаний забезпечити житлом багатодітні родини переселенців, на базі яких створено дитячий будинок сімейного типу. Нову оселю отримала багатодітна родина Мельників, яка має власну дитину та взяла до себе на виховання ще шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування. Рятуючи своїх дітей від жахіть війни, вони були вимушені у 2022 році виїхати з міста Краматорськ, та знайшли собі нову домівку у селищі Гришківці Бердичівського району.

Будівництво житла для багатодітної родини переселенців тривало кілька місяців, усі витрати взяли на себе наші закордонні партнери та друзі з Естонії, першими подавши Україні та Житомирській області руку допомоги. Новий будинок доволі просторий, має багато кімнат та забезпечений технікою й усім необхідним для проживання. Тут є велике подвір’я, дитячий майданчик для розваг, навіть власний генератор та бомбосховище на випадок повітряної загрози.

Ключі від нового будинку вручала родині Мельників особисто Олена Зеленська, яка спеціально для цього приїхала у Гришковецьку громаду. Її супроводжував начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, під час розмови з дітьми виявилося, що вони мріють про великий батут. Очільник області пообіцяв тоді, що неодмінно виконає дитяче прохання. І як завжди, стримав своє слово.

Батут від начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечко 9 липня привезла для родини переселенців за його дорученням начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк у вівторок, 9 липня. Вона передала обіцяний подарунок та вручила господині чудовий букет троянд від приватного підприємства ТОВ «ФАКТ».

Варто додати, що начальник Житомирської обласної військової адміністрації тримав на особистому контролі процес будівництва від початку і до кінця, щоб всі роботи були виконані вчасно та якісно. Також за його сприяння на подвір’ї домогосподарства були проведені роботи з озеленення та ландшафтного дизайну відповідно до побажань нових жильців.

«Війна забрала у маленьких українців дитинство, а багатьох взагалі залишила сиротами. Обов’язок держави та представників влади усіх рівнів – знайти їм нові люблячі родини, щоб вони могли забути біль втрати та жахіття війни, через які їм довелося пройти. Забезпечення дитячих будинків дитячого типу та прийомних сімей усім необхідним, щоб створити дітям комфортні умови для проживання – пріоритетне завдання Житомирської обласної військової адміністрації та особисто Віталія Бунечко. Приємно було бачити щирий захват та радісний сміх, з яким нас зустріли діти. Відтепер вони матимуть можливість проводити більше часу на свіжому повітрі, за веселими розвагами» - зазначила Людмила Димидюк.

 

        Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь